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유단백질 농축분말 (Eldilac/MPC/MPI)
작성자 최고관리자  작성일17-11-20 10:25  조회3,727회  댓글0건 


유단백질분말(Milk Protein Concentrate, Milk Protein Isolate)은 탈지유를 저온막분리 공정을 통해 제조되는 천연 영양성분의 우유단백질입니다. 분리공정을 통해 수분과 유당과 미네랄 등은 제거되고 우유내 자연적으로 존재하는 단백질 성분이 85-90%까지 농축되어집니다.

◈ 제품의 특성(Properties)
- 깨끗하며 단백한 우유 고유의 풍미와 부드러운 조직감을 부여함
- 용해도와 유화능력이 매우 뛰어남
- 제품의 점도를 증가시키지 않음
- 멸균온도에서도 안정함

◈ 주 용도(Applications)
- 요구르트의 천연안정제(e.g. Greek-style yogurts)
- 자연치즈와 가공치즈 (Natural and processed cheese)
- 단백질 강화 식품 (Mill protein fortification foods)
- 스포츠 뉴트리션 (Sports nutrition)
- 다이어트 식품 (Weight loss/weight management)

◈ 주요 제품
- Modified Milk Protein Concentrate (Eldilac 685)
- Milk protein concentrate 85 (MPC85)
- Milk protein isolate (MPI90 low lactose)

- Milk protein concentrate 60


Eldilac-range offers high-quality protein-compounds for the functional use in dairy products as stabiliser or nutritive protein enrichment. Beside our know-how for efficient use, we offer a high level of customer orientation and customer-specific products.


g360


Characteristics and benefits:

Consistent viscosity

Prevention of syneresis

Good water binding properties

Smooth texture

Creamy mouthfeel

Silky shiny surface

Improved storage stability

Easy to use


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